Skoro tri godine Veliki prezir nije održao koncert u Beogradu, ali zato će ekskluzivnim nastupom u Anti Shop Eelektropioniru 19. marta da isprati online izdanja velike muzičke regionalne Kontakt konferencije i da najavi novi, šesti Kontakt, koji će se konačno održati uživo – koncertom uživo!

,,Povratak u novu normalnost” je lajt motiv Kontakt konferencije, a simbolično ga najavljuje Veliki prezir povratkom na binu sa koje je predugo izostao.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su u ograničenom broju u Anti Shop Elektropioniru, kao i putem tickets.rs prodajne mreže. Na veče koncerta, ukoliko ih ostane, koštaće 1.300 dinara.

Veče pre, u petak 18. marta, takođe u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj 15, očekuje se i koncert grupe Navy ne obećava.

Grupa Navy ne obećava kaže da je ,,vaš drugi omiljeni bend”. Kažu i to da ovih dana možemo da očekujemo izlazak njihovog novog albuma. 
,,Bekstvo iz BGa” naziv je novog izdanja koje će premijerno uživo predstaviti na koncertu u Anti Shop Elektropioniru u petak, 18. marta.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara dostupne su u Anti Shop Elektropioniru i putem Ticket Vision prodajne mreže, a na veče koncerta koštaće 700 dinara. Gosti na koncertu zagrevanja za Kontakt 2022 biće Sara Džesika Panker.

„NEMA DOBRE UMETNOSTI BEZ ROKENROLA”: IZLOŽBA KEBRINIH DIGITALNIH CRTEŽA NA KONTAKT KONFERENCIJI
Veliko interesovanje za koncert grupe ELEMENTAL na Kontakt konferenciji – u prodaji dodatne ulaznice

Podeli sa prijateljima

Ostale vesti

Ostale vesti