Dugoočekivana prodajna izložba Branislava Babića Kebre koja se održava u najneobičnijem kutku Cetinjske ulice u Beogradu – u ,,Kuli” nekadašnje pivare Bajloni ulazi u svoje finale.

Izložba digitalnih crteža frontmena Obojenog programa koja je posatvljena u okviru nedavno završene šeste Kontakt konferencije otvorena je za posetioce svakog dana od 18 do 22h, zaključno sa četvrtkom 31. martom.

Već skoro 10 godina Branislav Babić Kebra objavljuje crteže nastale u najjednostavnijem kompjuterskom programu, u ,,paintu”. Otkako je počeo da vodi svojevrstan vizuelni dnevnik alternativne vizije svakodnevice, pored muzike Obojenog programa, javnost se zainteresovala i za njegove crteže.

Ovo je treća Kebrina izložba digitalnih crteža u Beogradu, a prva nakon osam godina. Na njoj su izloženi crteži koji su postali neizostavni deo pop kulture, u više fizičkih oblika i formata.

Ne propustite da ovu izložbu vidite uživo, a imate i priliku da svoj životni prostor obogatite autentičnim pop artefaktima jer kako je o njegovim slikama rekao Slobodan Tišma – Nema dobre umetnosti bez rokenrola.

HALI GALI SPECIJAL NA KONTAKTU!
KONTAKT SESSIONS U KLUBU DRUGSTORE: LALALAR PRVI PUT U BEOGRADU 11. JULA 2022.

Podeli sa prijateljima

Ostale vesti

Ostale vesti