Festival aktuelne alternativne muzike Hali Gali održava se od 2019. godine i na svakom svom izdanju pronalazi, promoviše i podržava mlade muzičke talente na srpskoj i regionalnoj sceni. Zbog svog uticaja i širokog spektra aktivnosti, Hali Gali je prerastao u muzički pokret pod čijim se kišobranom nalazi značajan broj lokalnih bendova. Pored muzičkih dešavanja izdati su: muzička kompilacija praćena tv emisijom, fanzin koji je predstavio preko 40 vizuelnih umetnika i pesnika, kao i jedan broj Hali Gali novina u saradnji sa kolektivom Matrijaršija.

U subotu 26. marta od 22h, u prostoru kluba Dragstor, imaćete priliku da prisustvujete najnovijem Hali Gali specijalu, koji se ovim putem predstavlja na muzičkoj showcase konferenciji Kontakt.

Hali Gali specijal prednost daje bendovima koji do sada nisu nastupali na ovom događaju. Na 4 bine kluba Dragstor između ostalih priliku da sviraju dobili su beogradski bend Sitzpinker koga nismo uživo videli već dve godine i predstavljaju nam pesme sa svog novog još neobjavljenog albuma, She Loves Pablo stižu iz Hrvatske kao najreprezentativniji bend tvrdog Zagrebačkog zvuka, makedonsko-slovenačka indie senzacija Rush to relax, domaći Nežni Dalibor koji je nedavno objavio svoj novi EP i kao poslednje izdvajamo Zenit Zed, novi bend frontmena dobro poznatog beogradskog sastava Presing, Zorana Kize Radovića koji stvara muziku koja je izuzetno lična, spontana, direktna i često brutalna.

Pored njih tu su još i Bas i stega, Skier and Yeti i DJ-evi i muzički producenti: Bucalo, Traka, MANE b2b NA5A, Milf Magnet, Festival nasilja.

Karte se mogu nabaviti u pretprodaji u kafiću Zaokret po ceni od 600rsd, na ulazu karta će biti 800 din.

 

Linkovi:

FB event: https://www.facebook.com/events/692489625429154

https://www.facebook.com/haligaliofficial/

https://www.instagram.com/haligali____/

https://www.facebook.com/KontaktBeograd

POZNATA JE I SATNICA PANELA 6. KONTAKT KONFERENCIJE
KEBRINA IZLOŽBA TRAJE JOŠ SAMO DVA DANA!

Podeli sa prijateljima

Ostale vesti

Ostale vesti