Glavni urednik i jedan od osnivača hrvatskog portala za pop kulturu Ravno do dna (Ravnododna.com) od 2011. godine. Također na zagrebačkom Radio Studentu devet godina petkom vodi emisiju Ravno do sna, posvećenu isključivo regionalno nezavisnoj glazbenoj sceni. 18 godina novinarskog rada specijaliziranog za glazbu i pop kulturu, ujedno i glazbeni kritičar koji je prošao sve medijske formate (Jutarnji list, T-Portal, Dnevnik.hr, te magazini Metro, Play, IQ i Klik). Bio je jedan od urednika-novinara HTV-ove glazbene emisije „Ružiona“ (2012.). Također radio kao novinar za Rolling Stone Hrvatska, a od listopada 2014. bio i izvršni urednik internetskog portala Rollingstone.hr.

Bavi se i prevoditeljskim radom te je jedan od prevoditelja dvije glazbene biografije: „Ray Manzarek – Light My Fire: Moj život s grupom The Doors“ (Dallas – PopUp, 2012.) i The Clash – biografija (Dallas – PopUp, 2014.).
Okušao se također i u snimateljskom i redateljskom radu Redatelj je polusatnog dokumentarnog filma „Grabrovec – Tennessee“ objavljen na albumu„200 $ Sun“ Porinom nagrađenom albumu blues glazbenika Tomislava Golubana (2010.)